روزبه احمدی کارشناس ارشد مدیریت شهری:
مبلمان شهری در مدیریت شهری فقط مبل و صندلی نیست / مبلمان شهری باید شناسنامه یک منطقه شود / هر منطقه اهواز باید یک نوع مبلمان شهری داشته باشد / برای مبلمان شهری اهواز باید از ایده شهروندان کمک گرفت
یک کارشناس ارشد مدیریت شهری گفت: باید توجه داشته باشید که منظور از مبلمان شهری در مباحث مدیریت شهری فقط مبل و صندلی نیست.
روزبه احمدی با بیان اینکه معمولا وقتی اسم از مبلمان شهری می آید همه به فکر مبل و صندلی هایی که در سطح شهر می بینند می افتند گفت: مبلمانی که این روزها در شهر اهواز هم کم و بیش می توان آن را دید که مخصوصا در کنار فضاهای سبز و پارک ها بیشتر به چشم می خورد اما باید توجه داشته باشید که منظور از مبلمان شهری در مباحث مدیریت شهری فقط مبل و صندلی نیست بلکه اشیاء متفاوتی که در جای جای شهر بعنوان نماد، بنای سنگی یا هر نوع دیگر، دستگاه های خاص، مبلمان فلزی و یا چوبی و …. را مشاهده می کنید از زیر مجموعه های مبلمان شهری می باشد.
وی گفت: نکته قابل تامل در مورد مبلمان شهری اهواز این است که در تقسیم بندی مناطق باید نمونه های مختلفی از مبلمان شهری را به کار ببرید زیرا در بعضی از نقاط، همین مبلمان شهری باعث شناسنامه دار شدن آن منطقه یا ناحیه خواهد شد چه بسا که در شهر اهواز هم اکنون همین نمادها را مشاهده می کنید اما به قدری که بایسته شهر باید باشد نیست.
این فعال اجتماعی و رسانه ای گفت: طراحان قابلی در حوزه های معماری و شهرسازی در شهر اهواز وجود دارد که می توان از حداکثر توان این متخصصان بهره برد و با توجه به کارگاه ها و کارخانه های موجود در استان بهترین مبلمان شهری طراحی شده توسط طراحان خوزستانی و اهوازی را تولید کرد و زیبایی شهر را نسبت به گذشته دو چندان کرد.
روزبه احمدی گفت: کمک گرفتن از شهروندان اهوازی عزیز با ایده ها و نوآوری هایی که در ذهن پرورش می دهند نیز می تواند نقش بسزایی در کامل کردن طرح مبلمان شهری داشته باشد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: در آینده، شهری با مبلمان شهری زیبا جهت رفاه حال مردم شریف اهواز را بیننده باشیم.
برچسب ها :روزبه احمدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0