افزایش 10 درصد ذخیره گندم در شوشتر

افزایش ۱۰ درصد ذخیره گندم در شوشتر

با زحمت کشاورزان، کیفیت گندم ما نیز امسال افزایش یافته و این موجب بالاتر رفتن کیفیت آرد و طبیعتاً نانی که در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، می‌شود.
کد خبر : 636
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 ژوئن 2020 - 18:44
افزایش ۱۰ درصد ذخیره گندم در شوشتر

محمد حسن کجبافی معاون فرماندار شوشتر در جلسه شورای آرد و نان گفت: با توجه به مدیریت خوبی که در امسال در سطح شهرستان صورت گرفت، از خارج شدن گندم شوشتر به سمت شهر‌ها یا استان‌های دیگر جلوگیری شد.

او با بیان اینکه این امر باعث افزایش حدود ۱۰ درصدی ذخیره گندم در شوشتر نسبت به پارسال شد، افزود: با زحمت کشاورزان، کیفیت گندم ما نیز امسال افزایش یافته و این موجب بالاتر رفتن کیفیت آرد و طبیعتاً نانی که در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، می‌شود.

معاون فرماندار شهرستان شوشتر اظهار داشت: ان شاءالله بتوانیم با برنامه‌ریزی و تلاش مناسب، رضایت‌مندی مردم را در افزایش کیفیت و کمیت نان و همچنین دسترسی آسان در تمام نقاط شهرستان به نانوایی‌ها جلب نمائیم، همچنین به همه اعضای شورای آرد و نان تاکید می‌کنم که به طور مرتب از نانوایی‌ها و نان فانتزی‌ها بازرسی‌های لازم را داشته باشند تا از هرگونه تخلف پیشگیری شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.