چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در محل استانداری خوزستان برگزار شد.
چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در محل استانداری خوزستان برگزار شد.
چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و سایر اعضای کارگروه در محل استانداری خوزستان برگزار شد.
طی این جلسه ابول نژادیان گفت: شیوع بیماری کرونا ویروس در جامعه، نباید باعث شود از وظایف محوله در حوزههای دیگر بهداشت و سایر مقولههای مرتبط با سلامت مردم غافل شویم.
وضعیت بیماریهای منتقله از آب و غذا در استان و تعیین مداخلات لازم در این خصوص از محورهای این کارگروه بوده است.
ارائه گزارش از موضوعاتی شامل مشکلات و چالشهای آب و فاضلاب استان، اقدامات انجام شده جهت کنترل آلودگی هوا (کاهش آلایندگی فلرهای نفتی، هرس درختان کنوکارپوس)، الزامات بازگشایی مدارس با توجه به پیک دوم بیماری کرونا از اهم موضوعات مطروحه در این جلسه به شمار می رود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0